D4 speelt uit tegen Dynamo

Om 16.15 uur arriveerden wij met zijn allen bij het Omnisport voor onze wedstrijd tegen Dynamo. Aangezien de wedstrijd voor ons iets uit liep hadden we de mogelijkheid om op het naast gelegen veld vast te beginnen met de warming-up.
Nadat de wedstrijd voor ons was afgelopen kon het inspelen op ons eigen veld beginnen.

Set 1

In de eerste set was het voor ons vooral wennen aan de hal en de wedstrijd bal waarmee we normaal gesproken geen wedstrijden spelen. Dit was uiteraard het thuis voordeel voor Dynamo.
De eerste set ging daardoor geleidelijk aan op. Gelukkig wisten wij aan het einde van de set een gat van twee punten te slaan waardoor we de set met (24-26) wonnen.

Set 2

Na een korte onderbreking en een drink pauze konden we beginnen aan set twee. Inmiddels dachten we dat we de omstandigheden van het omnisport aardig onder controle hadden. Niets bleek minder waar, Dynamo kwam steeds beter in het spel en de onzekerheid aan onze kant nam toe. Aan onze kant werden er helaas veel onnodige foutjes gemaakt. Deze set ging aardig gelijk op. Helaas maakte Dynamo net iets minder fouten dan wij, dit resulteerde in een ( 25-22) overwinning voor Dynamo.

Set 3

Aangezien we met de neus op de feiten werden gedrukt wisten we wat ons te doen stond om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Minder eigen fouten en meer service druk zouden het spelletje een stuk gemakkelijker maken. Net als de voorgaande set waren we aardig aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten werden directe fouten afgewisseld met mooie punten. Doordat wij iets beter in het spel kwamen en minder fouten maakte resulteerde dit in een (22-25) overwinning voor ons.

Set 4

Met het goede gevoel van set drie begonnen we vol zelfvertrouwen aan set vier. De service druk aan onze kant nam toe en de vermoeidheid bij Dynamo sloop erin. Halverwege de set keken wij al tegen een geruime voorsprong aan. Zelfs de time-outs aan Dynamo zijde bleken ons niet in de weg te staan om de voorsprong nog verder uit te bouwen. Bij een 21-12 voorsprong konden we nog een keer flink gas geven en de laatste set moeiteloos binnen slaan ( 12-25) overwinning voor ons.

Aanstaande zaterdag 31 maart staat voor ons de topper uit tegen Klarenbeek op het programma.
We gaan ons uiterste best doen om ook hier weer punten mee terug te nemen naar Epe.

Groeten,
Nienke Stoffels
Dames 4