Team Materiaalbeheer

Wie zijn wij

Het Team Materiaalbeheer bestaat uit Albert Lemmen en Martin Hoogendoorn.

De materialen die we gebruiken bij het volleyballen worden beheerd door het Team Materiaalbeheer. Wij zorgen in overleg met het Team Technisch Kader voor het aanschaffen van nieuwe materialen zoals: volleyballen, ballenwagens, ballentassen, pompjes, enz.. Wij zorgt tevens voor het verdelen van de volleyballen over de teams aan het begin van het seizoen en houden hier de administratie van bij.

Hoe werken we

Aan het begin van elk seizoen ontvangen alle teams tenminste 1 ballentas met 5 of 6 ballen. Men moet zorgvuldig met de uitgegeven materialen/ballen omgaan. Belangrijk is dat ieder team een herkenbare tas met ballen krijgt die ook voor de trainingen worden gebruikt. Zowel de ballen als de tassen bevatten de naam ORMI en een nummer, bijv ORMI 17 voor heren 1.. Er mag niet op de ballen en tassen worden geschreven ! Aan het einde van het seizoen worden de ballen ingenomen en zo nodig vervangen. Bij verlies of beschrijven van een bal dient deze door het team vergoed te worden, denk hierbij aan €25.

Breng materiaalbeheer zsm op de hoogte van verlies of beschadiging en via Albert of Martin mondeling of, indien beschikbaar, via whatsapp.