Veel gestelde vragen

De meeste gestelde vragen en informatie over ons beachvolleybaltoernooi kun je hier vinden.

3×3 en 2×2 beachtoernooi

Hoe laat begint het toernooi?

De eerste wedstrijden starten om 09:00 uur, wees dus op tijd als je nog wilt warmdraaien! De volgende rondes beginnen om 09:25 en 09:50 uur. Wanneer jij moet beginnen hangt af van je plaats in de poule.

Kan ik me niet meer inschrijven voor 3×3 Hoog?

Vanwege het geringe aantal aanmeldingen hebben we besloten deze klasse te laten vervallen. De teams kunnen zich inschrijven bij de 2×2 klasse hoog.

Hoe laat is het toernooi afgelopen?

De laatste ronde-wedstrijden starten om 14:50 uur en eindigen om ongeveer 15:15. Hierna worden vanaf ongeveer 16:00 de finalewedstrijden gespeeld. Als je de kwartfinale, halve finale en finale speelt en steeds wint, ben je voor 18:00 uur klaar.

Wanneer en hoe krijg ik het wedstrijdboekje van het toernooi?

Het wedstrijdboekje ontvang je de donderdagochtend voor het toernooi per e-mail. Heb je dan nog niks ontvangen, check dan deze website, daar komt het boekje ook op te staan.

Wanneer is mijn inschrijving definitief?

Ieder team wat zich inschrijft, dient direct na opgaaf het inschrijfgeld met vermelding van je teamnaam over te maken op ons rekeningnummer. Indien je je team naderhand nog wilt afmelden, kan dit kosteloos tot en met de zondag voor het toernooi. Vanaf de maandag voor het toernooi doen we niet meer aan restitutie van het inschrijfgeld. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we op dat moment al veel kosten hebben gemaakt voor het toernooi, denk bijv. aan organisatie, terreinhuur Leisureland en de huur van netten.

Hoe en waar moet ik het inschrijfgeld overmaken?

Het inschrijfgeld dien je over te maken op ons rekeningnummer 31.75.18.453 (IBAN: NL24.RABO.03175.18.453), ten name van ORMI onder vermelding van je teamnaam.

Ik heb me ingeschreven, kan ik meedoen?

Voor ons toernooi geldt al jaren; wie het eerst inschrijft, heeft de meeste kans om mee te doen. Schrijf jij je na de zondag een week voor het toernooi in, dan gaan wij kijken of er nog ruimte is in de poules. Meestal valt er nog wel een mouw aan te passen! Houdt dan de definitieve lijst in de gaten. Er zijn ook nog team die zich op het laatste moment afmelden. In de tournify app van het toernooi vind je op de toernooidag alle schema’s en wedstrijden.

 

Algemeen

Wanneer gaat het toernooi niet door?

Editie 2020 moest vanwege de Coronacrisis helaas overgeslagen worden, dat had niemand verwacht… Maar verder is het nog nooit gebeurd dat het toernooi vanwege het weer niet doorging. Het Heerderstrand ligt heel gunstig achter de Veluwse heuvelrug, zodat de meeste regenbuien er net langs heen gaan. Mocht er een storm of een orkaan voorspeld worden, dan kan het zijn dat wij op de toernooidag besluiten om het af te gelasten. Regen is nooit een reden om af te lasten…

Inschrijfkosten

3-tegen-3 toernooi

Niveau (in de zaal)
Klasse beach
Inschrijfgeld
2e divisie t/m prom. klasse
is komen te vervallen
1e t/m 3e klasse
Midden
€ 37,50
4e klasse en recreant
Laag
€ 37,50
jeugdteams 13-17 jaar
Jeugd
€ 25,-

 

2-tegen-2 toernooi

Niveau (in de zaal)
Klasse beach
Inschrijfgeld
2e divisie t/m prom. klasse
Hoog
€ 37,50
1e klasse en lager
Laag
€ 37,50