Het beachtoernooi

Heerderstrandtoernooi

Wij organiseren op zaterdag 16 juni 2018 voor de 28e keer het De Wilde Heerderstrandtoernooi! Autoschadebedrijf De Wilde is onze hoofdsponsor, die voor 3 jaar haar naam aan het toernooi heeft verbonden. Lees hier meer. Het toernooi is met 32 velden en rond de 500 deelnemers één van de leukste van Nederland. Deelnemers komen uit heel Nederland en er komen ook regelmatig teams van over de grens. Proef de sfeer van het ons gezellige toernooi op de mooiste locatie van de Veluwe en doe mee!

3-tegen-3 en 2-tegen-2…

Al meer dan 20 jaar een succes-factor: ons eigen 3×3 toernooi! Je kunt spelen op zo’n 25 velden in verschillende niveaus, zowel dames, heren, als A-jeugd. Met 3 spelers in het veld heb je meer ralleys en dat wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren. Daarnaast kun je op ons toernooi ook meedoen in de 2×2 categorieën. Zowel voor dames als heren zijn er de niveaus hoog en laag.

De inschrijving is gesloten!

De wedstrijdboekjes en indelingen zijn bekend:

3×3 bekijk je hier

2×2 bekijk je hier

 

Let op: pas na ontvangst van het inschrijfgeld is je inschrijving definitief.

Inschrijven/Inschrijfgeld overmaken

Ieder team wat zich inschrijft, dient direct na opgaaf het inschrijfgeld met vermelding van je teamnaam over te maken op ons rekeningnummer (NL24.RABO.03175.18.453). Indien je je team naderhand nog wilt afmelden, kan dit kosteloos tot en met de zondag voor het toernooi. Vanaf de maandag voor het toernooi doen we niet meer aan restitutie van het inschrijfgeld. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we op dat moment al veel kosten hebben gemaakt voor het toernooi, denk bijv. aan afkoop Leisurelands en de huur van netten.

Informatie over de wedstrijddag
De woensdag of donderdag voor het toernooi ontvang je een wedstrijdboekje met alle info over het toernooi. In dat boekje lees je op welk veld je speelt en welke tijden. Als voorbeeld kun je het boekje van 2016 hier bekijken.

Barbecue
Elk jaar sluiten we de dag af met een gezellige barbecue, meer informatie en inschrijven doe je hier.

Facebook
Wij hebben van ons toernooi ook een eigen Facebook-pagina. Wordt ook vriend en blijf via Facebook op de hoogte.

Contact
Heb je nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of je daar een antwoord kunt vinden op je vraag. Zie je daar het antwoord niet staan, stuur dan een mail via ons contact-formulier.