Heerderstrandtoernooi

HEERDERSTRAND BEACHVOLLEYBAL

 

Wij organiseren op zaterdag 15 juni 2024 voor de 32e keer het De Wilde Heerderstrandtoernooi! Autoschadebedrijf De Wilde is onze hoofdsponsor, die haar naam aan het toernooi heeft verbonden, lees hier meer. Het toernooi is met 25 velden en rond de 350 deelnemers één van de leukste van Nederland. Proef de sfeer van het ons gezellige toernooi op de mooiste locatie van de Veluwe en doe mee!

2-tegen-2 of 3-tegen-3…

Je kunt spelen op zo’n 25 velden in verschillende niveaus, zowel dames, heren en bij voldoende animo ook A/B-jeugd. Je kan op ons toernooi meedoen in 2×2 of 3×3 categorieën. Met 3 spelers in het veld heb je meer rally’s en dat wordt door sommigen als zeer prettig ervaren. Zowel voor dames als heren zijn er de niveaus hoog en laag. Gemengde teams dienen zich altijd in te schrijven bij de herenklasse.

De inschrijving is geopend, schrijf je hier in.

 

Inschrijven/Inschrijfgeld overmaken

Ieder team wat zich inschrijft, dient direct na opgaaf het inschrijfgeld met vermelding van je teamnaam over te maken op ons rekeningnummer (NL24.RABO.03175.18.453). Indien je je team naderhand nog wilt afmelden, kan dit kosteloos tot en met de zondag voor het toernooi. Vanaf de maandag voor het Heerderstrandtoernooi doen we niet meer aan restitutie van het inschrijfgeld. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we op dat moment al veel kosten hebben gemaakt voor het toernooi, denk bijv. aan afkoop Leisurelands en de huur van allerlei materialen.

Informatie over de wedstrijddag
De donderdag voor het toernooi ontvang je alle informatie over het Heerderstrandtoernooi. Aangezien wij digitaal zijn gegaan middels de Tournify app, kunnen wij tot op het laatste moment nog zaken wijzigen! Bijvoorbeeld als er toch nog een team wil deelnemen of zich afmeldt. Zo kunnen wij erg flexibel zijn en bij uitval zie je direct wat er dan voor jouw team wijzigt.
Als voorbeeld kun je het boekje voor 2×2 van 2022 hier bekijken.

Buffet
Wij sluiten de 32e editie af met een uitgebreid buffet, aanmelden kan je direct doen in het aanmeldformulier. Kosten bedragen € 20.- p.p. Apart aanmelden kan hier.

Facebook
Wij hebben van ons toernooi ook een eigen Instagram en Facebook-pagina. Wordt ook vriend en blijf via Facebook of Instagram op de hoogte.

Contact
Heb je nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of je daar een antwoord kunt vinden op je vraag. Zie je daar het antwoord niet staan, stuur dan een mail via ons contact-formulier.