Bedrijven

HEERDERSTRAND BEACHVOLLEYBAL

 

Op 17 juni wordt het De Wilde Heerderstrand beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Dit jaar hebben we een primeur: we gaan het toernooi uitbreiden met een bedrijvencompetitie!

De opzet is als volgt:

  • Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, er mag gewisseld worden
  • 1 niveau, we spelen gemixt. Dus je kan met alleen mannen, vrouwen of een combi van beiden spelen
  • Onderdeel van een groot toernooi, dus goede sfeer gegarandeerd
  • Inclusief afsluitend buffet op het strand
  • Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven per bedrijf
  • De starttijd is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. (Waarschijnlijk de start om 9:00 en het duurt tot 16:00 uur)

 

Het bedrijventoernooi is onderdeel van het De Wilde Heerderstrand beachvolleybaltoernooi, een evenement dat dit jaar voor de 31e keer wordt georganiseerd. De organisatie ligt in handen van Jumbo van Andel-ORMI uit Epe. 150 teams strijden hier in verschillende klassen. Een mooie combinatie van wedstrijden spelen én gezelligheid. Tussen de wedstrijden door kan er op het horecaplein bijgekomen worden van de geleverde inspanning.

De kosten voor het toernooi bedragen €70 per team. Dit is voor 1 team, maar meerdere teams inschrijven kan natuurlijk ook. Indien je met bijvoorbeeld 4 personen ook aan het buffet wilt deelnemen, kom je in totaal uit op €150.-. Het is mogelijk om met meer mensen deel te nemen, dan kan er tijdens de wedstrijden gewisseld worden. De kosten voor extra deelnames aan het buffet bedragen ook €19,50 per persoon. Uiteraard mag er met kleding met sponsornamen gespeeld worden. Bestaande sponsoren van ORMI mogen het bedrijf extra naar buiten brengen door bijvoorbeeld vlaggen of spandoeken. Heb je hier als deelnemend bedrijf ook interesse in, informeer dan bij Peter Appels (sponsoring@ormi.nl) naar de mogelijkheden.Wil je een factuur ontvangen van je deelname, stuur dan een mail aan info@ormi.nl

 

Wil je met je bedrijf meedoen? Schrijf je nu in!

Extra aanmeldingen voor het buffet doe je hier.

Veelgestelde vragen:

Inschrijven/Inschrijfgeld overmaken

Ieder team wat zich inschrijft, dient direct na opgaaf het inschrijfgeld (team + evt. buffetdeelnemers) met vermelding van je teamnaam over te maken op ons rekeningnummer (NL24.RABO.03175.18.453). Wil je een factuur ontvangen van je deelname, stuur dan een mail aan info@ormi.nl

Indien je je team naderhand nog wilt afmelden, kan dit kosteloos tot en met de zondag voor het toernooi. Vanaf de maandag voor het Heerderstrandtoernooi doen we niet meer aan restitutie van het inschrijfgeld. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we op dat moment al veel kosten hebben gemaakt voor het toernooi, denk bijv. aan afkoop Leisurelands en de huur van allerlei materialen.

Informatie over de wedstrijddag
De donderdag voor het toernooi ontvang je alle informatie over het Heerderstrandtoernooi. Aangezien wij digitaal zijn gegaan middels de Tournify app, kunnen wij tot op het laatste moment nog zaken wijzigen! Bijvoorbeeld als er toch nog een team wil deelnemen of zich afmeldt. Zo kunnen wij erg flexibel zijn en bij uitval zie je direct wat er dan voor jouw team wijzigt.

Buffet
Wij sluiten de 31e editie af met een uitgebreid buffet!

Contact
Heb je nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of je daar een antwoord kunt vinden op je vraag. Zie je daar het antwoord niet staan, stuur dan een mail via ons contact-formulier.