Week van de scheidsrechter

De Week van de Scheidsrechter komt er weer aan, van 1 t/m 9 oktober 2016.

Altijd een goed moment om die personen die in hun vrije tijd heel wat uurtjes op de bok staan eens extra aandacht te geven. Inmiddels is de Week van de Scheidsrechter een vast item in een volleybalseizoen.

We zijn er dan ook heel blij mee en trots op dat zoveel volleybalverenigingen hier de nodige aandacht aan schenken. Of dat nou is door als vereniging iets voor je verenigingsscheidsrechters te doen, bijv. een ontbijtje voor alle scheidsrechters, of door je teams aan te sporen om bij de wedstrijd iets voor de scheidsrechter te doen. Alles wordt gewaardeerd en daar worden we met elkaar alleen maar beter van.

Dit jaar vragen we wederom jullie medewerking om de Week van de Scheidsrechter niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Wat je ook doet of verzint, vergeet het vooral niet te delen met #scheidsbedankt. Naast hetgeen de verenigingen en teams zo goed doen, bedanken we als Nevobo ook de scheidsrechters. Iedere in sportlink geregistreerde scheidsrechter (code R1/2/3 en V1/2/3/4/5) met een juist mailadres ontvangt tijdens de Week van de Scheidsrechter een persoonlijke videoboodschap.

Van veel scheidsrechters hebben we de juiste mailadressen. Maar om iedereen te kunnen bereiken, vragen we jouw hulp. Check via sportlink of jouw regio- en verenigingsscheidsrechters met de juiste SR-code en mailadres staan geregistreerd. Dit kan t/m dinsdag 27 september a.s.

Namens de scheidsrechters, bedankt!