Vrijwilliger van de maand

Vrijwilliger van de maand maart: Marike de Graaf!

ORMI bedankt Marike voor haar inzet en spontane medewerking aan deze rubriek!

 1. Wie ben je?
  Marike de Graaf
 1. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ervoor zorgen dat Mark, Iris en Luuk thuis vrij weinig hoeven te doen ?
 1. Volleybal je zelf ook? Zo ja, in welk team?
  Nee zelf volleybal ik niet meer. Bijna 6 jaar geleden ben ik gestopt na een heerlijke ORMI carriere van 3 jaar jeugd en 23 jaar dames 1.
 1. Welke vrijwilligerstaak doe je bij ORMI?
  Momenteel niet heel veel meer. De CMV ochtenden in onze PWA hal, activiteitencommissie en als het nodig is kleding bestellen en laten bedrukken.
 1. Wat houdt dat allemaal in?
  Activiteiten en kleding spreekt voor zich denk ik. De CMV ochtenden zijn er 4 keer per seizoen en dat betekent dat er voldoende scheidsrechters/tellers moeten zijn. Er moeten wedstrijdbriefjes worden gemaakt, velden op tijd rechtop staan en de algehele organisatie van die ochtend. Het wordt met de teamcaptainsapp, hulp van ouders en gelukkig altijd de hulp van Pascal een stuk makkelijker gemaakt!
 1. Wat vind jij het mooiste/leukste aan ORMI?
  Voor mij is ORMI altijd mijn tweede huis geweest. Ik denk dat dat het beste verwoord wat ik van onze prachtige vereniging vind!
 1. Heb je nog tips voor mensen die misschien ook vrijwilliger willen worden?
  Dat niet zozeer maar wel een opmerking. Mocht je gevraagd worden om iets te doen voor de vereniging, dat kan een keer training overnemen zijn of hulp bij bv opbouwen van het Heerderstrand toernooi of het kamp, bedenk je dan dat het heel erg fijn is als je positief reageert. Samen maken we ORMI voor iedereen een tweede huis!