Slotfeest 21 april

Op 21 april is het weer zo ver! Het jaarlijkse slotfeest van volleybalvereniging Jumbo van Andel – ORMI.

Ook dit jaar zijn weer al onze senioren en recreanten uitgenodigd, hun partners, meisjes A1 en alle ouders van ALLE leden van onze vereniging. Als er tegenstanders zijn die het leuk vinden om aan te haken; geef je dan ook op! Het feestje duurt van 20.00 tot 00.30 uur en daarbij zijn een BBQ én alle bier, fris en wijn inbegrepen.

Deze avond kost je slechts €25 per persoon! Onze sponsor Café Bar ’t Tonnetje is weer erg gul en zal alles rondom de BBQ voor ons regelen. Ons feestje vindt natuurlijk ook plaats in ’t Tonnetje!

Dames 1 en Heren 2 hebben de organisatie in handen en hebben een super leuk thema bedacht: Flower Power! Ga terug naar de hippietijd en kom in jouw mooiste outfit. Natuurlijk is er weer een leuk prijsje voor degene met het tofste tenue!

Aanmelden kan via: https://goo.gl/forms/HdD6PmmC0m8i5nUR2

De uiterste datum om je op te geven is 15 april 2018. Later kan écht niet, ivm de boodschappen die gedaan moeten worden. Jouw opgave is definitief nadat je de €25 euro overgemaakt hebt naar ORMI (NL24RABO0317518453) onder vermelding van SLOTFEEST + jouw naam.

Wij hebben er weer zin in!

Namens Team Activiteiten,

Dames 1 en Heren 2