Vrijwilliger van de maand

In het seizoen 2018-2019 willen we graag weer elke maand een vrijwilliger van ORMI in het zonnetje zetten. We zijn erg dankbaar dat zij hun taak op zich nemen en laten jullie weten wie dit zijn.
Vrijwilliger van de maand januari: Mark de Graaf!

Bedankt voor jouw inzet Mark,

 1. Wie ben je?
  Mark de Graaf
 1. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik werk bij de Belastingdienst in Apeldoorn. Daar werk ik als beleidsmedewerker Financiƫn voor de IT-afdeling van de dienst.
 1. Volleybal je zelf ook? Zo ja, in welk team?
  Nog steeds! Alweer 37 jaar, waarvan een groot deel in het eerste team. Sinds een aantal jaren volleybal ik in het gezellige, goed bezette Heren 2.
 1. Welke vrijwilligerstaak doe je bij ORMI?
  Ik ben secretaris in het bestuur. Daarnaast doe ik de ledenadministratie.
 1. Wat houdt dat allemaal in?
  Als secretaris maak ik verslagen bij vergaderingen, ben contactpersoon voor mail en andere post en bewaar alle stukken voor het bestuur (archief). Samen met de andere bestuursleden zijn we vaak in de hal te vinden, omdat wij het belangrijk vinden dat vragen direct gesteld kunnen worden, er korte lijntjes zijn en we laten zien betrokken te zijn bij alle teams.
  Verder houd ik de ledenadministratie bij. Dat kost in verhouding meer tijd dan het secretaris zijn. Er wijzigt nog wel eens wat!
 1. Wat vind jij het mooiste/leukste aan ORMI?
  Gezelligheid in de hal, met je eigen team en zien dat andere teams ook plezier hebben.
  Het team bestaat uit meer dan alleen deze groep mensen, daar horen ook de toeschouwers en andere belangstellenden bij. Bij ORMI is die betrokkenheid groot en dat is te zien aan de opkomst bij alle activiteiten van leden, ouders van leden en andere betrokkenen.
 1. Heb je nog tips voor mensen die misschien ook vrijwilliger willen worden?
  Gewoon doen! Je maakt het werk van andere vrijwilligers er (veel) makkelijker mee en het geeft jezelf voldoening als je ziet dat je zinvol werk doet.