Team Communicatie zoekt hulp

Team Communicatie zet elke maand een vrijwilliger in het zonnetje in de vorm van ‘Vrijwilliger van de Maand’. Wij zijn namelijk van mening dat zonder vrijwilligers, ORMI niet kan bestaan. Ze zijn erg belangrijk voor onze club en willen ze graag even extra aandacht geven. Maar, er is nog een belangrijk onderdeel van onze club: sponsoren. Zonder sponsoren wordt het ook erg moeilijk om te bestaan, zouden we niet zulke mooie outfits hebben en zouden we natuurlijk zelf veel meer moeten investeren.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn nu op zoek naar iemand die ons wil helpen om onze sponsoren elke maand even extra aandacht te geven. Denk aan bijvoorbeeld een ‘Sponsor van de maand’ en dat je elke maand contact zoekt met een sponsor en daar een leuk stukje over schrijft. Waarom zijn ze sponsor? Waarom zijn ze sponsor van ORMI? Enzovoorts. We hebben nog niks vast staan en willen jou dus alle ruimte geven voor eigen ideeën en hoe je het aan wil pakken of noemen.

 

Team Communicatie

Team Communicatie houdt zich bezig met alle communicatie vanuit de vereniging. Denk hierbij aan de website(berichten), Facebook, maar ook hoe nieuwe leden benaderd worden. Hier zijn nog genoeg stappen in te maken en daar zijn we ook druk mee bezig. Daarnaast willen we natuurlijk content verzamelen voor onze website en Facebook en iedereen inzicht geven in alles binnen ORMI. We kunnen hier altijd hulp bij gebruiken. Mocht jij een communicatiegoeroe zijn of heb je gewoon bepaalde ideeën hiervoor en wil je die kennis graag met ons delen? Dan ben je van harte welkom om eens aan te schuiven!

 

Bel, mail, app of schrijf

Ben jij degene die het sponsorstuk op zich wil nemen? Of heb je andere ideeën die je wil uitvoeren of wil delen? Neem contact met ons op! Je kan altijd Pim Buiting, Marlies Gerritsen of Anne Berkhoff aanspreken in de hal of mail naar anneberkhoff@gmail.com (of 06-27381376). Via de ORMI-facebook zijn we ook altijd bereikbaar!