Rabobank Clubkas Campagne

Het is jullie vast wel opgevallen de afgelopen tijd, we doen namens Ormi mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Deze week worden in de sporthal flyers hierover uitgedeeld.

Door tijdens de actieperiode (vanaf half maart) op Ormi te stemmen kunnen we wel tot € 20 per stem verdienen voor de club. Kleine moeite, als we met zijn allen stemmen kan dat veel geld opleveren voor de club.

Nu is er wel een vereiste: je moet voor 1 maart lid zijn van de Rabobank. Ik heb zelf al jaren een rekening bij de Rabobank, maar was nog geen lid. Inmiddels ben ik lid geworden, en ik kan jullie zeggen: het is echt super makkelijk. Kleine moeite, groot geluk 🙂

Hoe wordt je lid?

Als je een rekening hebt bij de Rabobank kan je lid worden via de site . Een lidmaatschap is gratis, je zit nergens aan vast. Het kost letterlijk maar 1 minuutje, stelt niks voor. Na het aanmelden via de site ontvang je een automatisch bericht dat je lidmaatschap is aangevraagd en je binnen 2 werkdagen een reactie krijgt. Met dit lidmaatschap mag je voor de Clubkas Campagne stemmen op Ormi, hier zullen we jullie t.z.t. over informeren.

Ik val in herhaling: kleine moeite, groot geluk :). Meer informatie over het lidmaatschap bij de Rabobank vind je hier.

Laten we er samen voor zorgen dat we een mooie cheque binnen kunnen slepen voor onze mooie vereniging.
Namens Team Communicatie
Pim Buiting