Jeugdplan ORMI

Volleybalvereniging Jumbo Van Andel-ORMI heeft vijf echte Eper ondernemers bereid gevonden deel te nemen aan het “Jeugdplan ORMI”.

Het Jeugdplan is opgezet, omdat de volleybalvereniging het belangrijk vindt dat jeugd gaat sporten, bewegen en het liefst volleyballen. De vereniging heeft daarin geïnvesteerd door extra materialen en extra trainingsuren in “te kopen”.

Dat is gelukt door een vijftal sponsoren te vinden; We Matter, Repeat, VHM/ABC, Bakkerij Marcel Commandeur en Makelaardij Schieven & Keizer. In ruil daarvoor hangt er een groot spandoek in de PWA-sporthal met de namen/logo’s van deze vijf bedrijven.

Op de foto (© Marten Boeve) de vijf sponsoren met een delegatie van de jeugd zijnde niveau N4 en N6. Dit zijn de bijna allerjongsten van de jeugdafdeling van volleybalvereniging Jumbo Van Andel-ORMI-Epe.