Ormi D1 zonder publiek tegen Set up ’69 D1

Zaterdag 3 oktober hebben we onze tweede competitie wedstrijd gespeeld tegen Set Up ’69 dames 1. Het was even raar om zonder publiek te spelen, maar hierdoor lieten wij ons niet tegenhouden en we gingen vol goede moet de wedstrijd in!

We begonnen de eerste set met Denisse, Anne, Mariëlle, Leone, Sophie, Wendy en Shelly. Het begin van de set begon niet heel sterk, we hadden een aantal fouten in de verdediging maar we kwamen goed terug met een goede servicedruk.

Set 2 begonnen wij met dezelfde opstelling als de eerste set. De tweede set begonnen we met een kleine achterstand, Maar door een aantal mooie services en aanvallen kwamen we weer een beetje bij en wonnen we deze spannende set met 27-25.

In derde set werd Mariëlle gewisseld voor Willeke en Joanne kwam er in voor Wendy. Het was een vliegende start, door wat mooie services van Anne en aanvallen van Willeke stonden we al snel 8-2 voor. Deze set ging ons makkelijk af. En we maakte het onze tegenstander moeilijk. Femke kwam er met de 20e punt in en wonnen de set met 25-14!

Set vier begonnen we in de opstelling als hoe we set 3 geëindigd zijn. Deze ging redelijk gelijk op het werd nog even spannend, maar ook deze set hebben we gewonnen met 25-20!

Wij hebben weer 5 punten in de pocket. Volgende week spelen we weer een wedstrijd tegen VVH dames 1 in Harderwijk!