Naar Regio Zwolle Volleybal

Op zaterdag 22 oktober speelt Regio Zwolle Volleybal (dames eredivisie) haar eerste thuiswedstrijd in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt gespeeld tegen Oskam Taurus uit Houten. Onze vereniging is uitgenodigd om deze wedstrijd GRATIS bij te wonen!

Wil jij ook eens zien hoe het volleyballen op het hoogste niveau in Nederland er aan toe gaat? Schrijf je dan in via het formulier en laat weten dat je erbij bent! Iedereen is welkom; leden, vrijwilligers, ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s..

We verzamelen om 16:15 uur voor het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Zo kunnen we met zijn allen tegelijk naar binnengaan (dat is handig, met de kaartjes). We vragen jullie om in trainingsjas of trainingspak te komen, zodat we als club herkenbaar zijn. Er is geen gezamenlijke reismogelijkheid dus kom wel met eigen vervoer! Als wij als club dit seizoen met de meeste leden van alle bezoekende verenigingen komen, kunnen we ook nog een leuke prijs winnen!

 

Regio Zwolle Volleybal

Regio Zwolle Volleybal is een nieuw team, dat dit seizoen voor het eerst samenspeelt. Hoofdtrainer is prijzenwinnaar Redbad Strikwerda en assistent-trainers zijn Ina Rouwenhorst en onze eigen Pascal Veneman. Het is een jong team met veel potentie. In de voorbereiding hebben ze al meerdere wedstrijden gewonnen van onder andere Eurosped (vorig jaar bekerkampioen). De eerste competitiewedstrijd ging op 8 oktober helaas met 3-1 verloren tegen Set-Up uit Ootmarsum.

Bij hun eerste thuiswedstrijd gaan ze natuurlijk alles op alles zetten om de punten in Zwolle te houden, dus dat gaat een mooie pot worden!

 

Inschrijven

Inschrijven kan via: https://goo.gl/forms/VbkH7yHrrU1KelE83

We vragen om jullie inschrijving, zodat we Zwolle kunnen laten weten met hoeveel mensen we komen!