CMV… wie de jeugd heeft…

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

De CMV-teams van ORMI kennen een flitsende start van de competitie die afgelopen zaterdag van start is gegaan.
N3.1 het team met Fleur, Sunn, Evi, Kyra, Dyan, Nuria en de trainers Shelly/Kaylee wint met 4-0, 3-1 en verliest 1 keer met 4-0.
N4.1 met Florance, Jade, Indy, Iris, Mirte en trainers Sander/Loes wint 2 keer met 4-0.
N4.2 met Elaine, Jet, Linn, Réza, Maud en ook hier trainer Sander/Loes wint 1 keer met 4-0 en speelt gelijk met 2-2.
N5.1 met Fleur, Sanne, Birgul, Amy en Sanne, trainer Esmee winnen 2 keer met 3-0.
N6.2 met allemaal nieuwe speelsters zijnde Myrthe, Ayten, Duygu, Maud en trainer Esmee verliest 1 keer met 3-0 (van N6.1) en wint de andere wedstrijd met 2-1.
N6.1 zijn de jongens Twan, Rens, Lars, Sjoerd, Luuk, Lasse en trainer Erwin, zij winnen met 3-0 en 2-1.

Alom prachtige resultaten, ORMI-TDR(TegenDeRest) 36-9. Als dat zo door gaat wordt het een drukte van jewelste op het ORMI-Kampioenenbal op 17 december in het Sportcafé van de PWA, maar niet te vroeg juichen. De weg naar de top is nog lang, maar een goed begin is altijd het halve werk. Het was een gezellige drukte van belang in de PWA, volle tribunes, zie Facebook, met allemaal familie, erg leuk om te zien en mee te mogen maken. Chapeau aan de organisatoren van deze ochtend, de coaches, trainers en de scheidsrechters van MB1/MA2!

De overige (jeugd/senioren) presteerden wat wisselvalliger, JA1 kwam tekort tegen EVV 0-4, MA2 verloor nipt (setstanden) van HVV, MA1 was vrij, MB1 wint ruim met 4-0 van Hellas (of is het Helaas?), MB2 was vrij, MC1 wint weer een uitwedstrijd en wel met 3-1 van Pauwervoll in Ermelo, D2 hersteld zich goed van de nederlaag bij VVH en verliest nipt van Alterno, D3 was deze maal kansloos tegen Avior 0-4, D4 was vrij, H1 was vrij, H2 deed zichzelf tekort en verliest met 3-1 van Blauw-Wit en D1 speelde een prachtige wedstrijd tegen WVC-Wierden, maar kwam af en toe net tekort tegen een hele sterke tegenstander. Gelukkig pakten onze dames 1 setje en die hebben ze zeker verdiend, chapeau.

Het was de Week van de Scheidsrechter en leuk dat sommige teams een attentie voor deze helden hadden.

Ook hier, ’s middags dus goed gevulde tribunes en een fijne sportieve sfeer, dat past in onze de missie van de vereniging: Sportief-Ambitieus-Betrokken.

Dinsdagavond (4-10) speelden de MB2 meiden pas hun eerste, maar een hele leuke wedstrijd tegen Surf MB1 en verloren nipt met 2-3, jawel een vijfsetter en de laatste 2 sets zelfs op het grote Centercourt, leuke ervaring en leuk gespeeld. Het optimale 1-5 systeem zit nog niet gebakken, maar het komt er aan meiden! Dus af en toe (vaker dus dan jullie gewend zijn) opletten en concentreren kan hierbij helpen. Mooi gedaan!

Uiteindelijk ging ORMI er ook op de 2e speeldag met de winst vandoor. Echt zeker weten, door de prachtige resultaten van de CMV-teams was het ORMI-TDR(TegenDeRest) 49-33.

Tot de volgende ambitieuze, sportieve en betrokken sportdag, ik heb genoten!

Tip; Kijk regelmatig op onze website en op onze Facebook pagina, want er komen een aantal evenementen aan op korte termijn die je niet wil missen.

Met vriendelijke groet,

Gerrit Berkhoff
de Voorzitter