Bestuur is trots!

Als bestuur van een sportclub kun je vaak tevreden naar de vereniging kijken. Zoals een hoop gezellige leden, geslaagde activiteiten en natuurlijk de vele wedstrijden die gewonnen worden. Maar de ledenvergadering van 18 november jl. spande de kroon.

Met de aanwezigen bespraken we de leuke en uiteraard de noodzakelijke onderdelen. Zo blikten we terug naar seizoen 2018/2019, keken we al naar het komende kampioenenbal en namen we de financiën onder de loep. En ook een flesje wijn voor Annemiek uit Dames 2, die 25 jaar lid is!

Samen werken aan een top vereniging

De vrijwilligers waren de rode draad van deze vergadering. Daarom werd de herenlijn (heren 1 en heren 2) het team van het jaar. Zij leveren namelijk met elkaar de grootste vrijwillige bijdrage. En dat is zo belangrijk voor een vereniging. Maar, wel had het bestuur geconstateerd dat het werk beter verspreid kan worden. En met het vertrek van Pim uit het bestuur, was het tijd voor een herindeling. Want, hoe cliché ook; vele handen maken licht werk.

Dus zo ontstonden er een hoop vacatures die de komende tijd ingevuld moeten worden. ‘Een organisch proces, dat kost tijd’, besefte voorzitter Gerrit. Maar wat het bestuur niet had verwacht waren de vele reacties op de openstaande vacatures voor vrijwilligers. Dezelfde avond nog!

Topper Pim stopt niet en blijft team Communicatie ondersteunen. Marlies Gerritsen neemt plaats in het bestuur als bestuurslid communicatie. Maar ook zijn er vrijwilligers die zich hebben gemeld voor de ledenadministratie, CMV-ochtenden, Team technisch kader voor verschillende lijnen, jubileumcommissie, Team communicatie en meer. Wauw! En hoewel we wisten dat ORMI naast ambitieus en sportief ook betrokken is, hadden we niet verwacht het zo snel geregeld te hebben.

We willen alle aanwezigen bedanken. En voor alle vrijwilligers, met in het bijzonder de nieuwe vrijwilligers; wij zijn trots op jullie!

Er is altijd iets dat je kunt doen

Nog geen vrijwilliger? We hebben je nog steeds nodig. Meld je meteen aan of vraag naar de openstaande functies. Geen functie die bij je past? Er is vast een manier om een team te ondersteunen. We rekenen op jullie betrokkenheid.