Dames 1: Gewonnen!

Ja je hebt het goed gelezen, dames 1 heeft gewonnen!

Niet alleen het winnen van een wedstrijd in dit seizoen was nieuw voor ons afgelopen zaterdag, maar ook Femke als vaste speler van dames 1 was nieuw voor ons. Femke heeft vorige week de overstap van dames 2 naar dames 1 gemaakt en hier zijn wij heel erg blij mee!!

Daar gaan we voor

Tijdens de voorbespreking werd er gezegd: ‘van dit team kunnen wij winnen, dus daar gaan we ook voor’. Met deze uitspraak begonnen wij dus ook goed aan de wedstrijd. We stonden steeds met een paar puntjes voor, tot halverwege de set. We liepen gelijk op, en aan het eind van de set stond EVV 23-20 voor. Wij bleven knokken en hier werden wij mee beloond: 26-24 voor ons.

Oké met een 1-0 voorsprong de tweede set in. ‘Hou dit vast dames!’

Erop en erover

Helaas stonden wij deze set snel een aantal punten achter, maar met een goede service-serie van Dennise kwamen wij van een grote achterstand weer 9 punten verder: we staan weer voor! Aan het eind van de set een paar mooie aanvallen over midden en de tweede set is ook voor ons!

Over de derde set kunnen we het kort houden, en dit zal ik dan ook maar doen.. Ons goede spel van de eerste twee sets sloeg ineens om en we verliezen de set met 9-25…

Voetvolley

Met een peptalk van een aantal speelsters en Pascal beginnen we de vierde set weer goed. In de laatste set was de scheidsrechter niet onze beste vriend. Na een discussie over een wissel die wel of niet gedaan kon worden, toch maar ‘dubbel fout’. We hebben ons hier niet gek door laten maken en hebben de set in ons eigen spel afgemaakt. Dennise liet nog even zien waar ze altijd al goed in is geweest: voetbal. Maar we zitten toch op volleybal? ‘Ja, ik kon er niet meer bij met mijn handen’ zei Dennise, en met de voet mag gewoon, dus waarom niet?

Met een 25-19 winst in de laatste set, gingen wij helemaal uit ons dak: WE HEBBEN GEWONNEN!!!

Volgende week mogen wij naar Twello om tegen de dames van Voorwaarts te spelen om 15.30 uur. Tot dan!