Helaas geen punten voor D1

Twee weken terug hebben wij helaas geen punten thuis kunnen houden, vorige week hebben wij uit De Lutte wel een puntje meegenomen! Het was een groot feest na de gewonnen set, alsof we kampioen werden.

Na dit feestje vorige week, vertrokken wij afgelopen zaterdag met veel vertrouwen naar Nijmegen. Pascal kon er helaas niet bij zijn, maar gelukkig hadden wij Roel (de vader van Marissa) als coach.

Wij hebben 4 sets gestreden en er was veel enthousiasme vanaf de kant. In de eerste set moesten wij even inkomen, waarna het in de tweede set wat beter ging. We liepen gelijk op met VoCaSa, maar helaas lukte het ons niet om dit vast te houden. Ook in de derde en in de vierde set lukte het ons niet om genoeg punten te pakken.

Aan het begin van de wedstrijd werd tegen elkaar gezegd: ‘vandaag pakken we 2 punten’, maar helaas hebben wij dit niet waar kunnen maken.

Laatste uit, laatste thuis

Na onze laatste uitwedstrijd gingen wij zonder punten weer naar huis. Gelukkig was dit nog niet de laatste wedstrijd, volgende week is er nog een kans om wat puntjes te pakken en hier gaan wij hard voor strijden met z’n allen!

13 april a.s. is de laatste wedstrijd, wij spelen om 16.30 uur thuis, in de PWA-hal. Wij hopen op uw support voor de laatste keer dit seizoen. Het seizoen zullen wij afsluiten met het jaarlijkse slotfeest in de kantine, met als thema ‘ItaliĆ«’.