(aankomend) trainer van Ormi

Het seizoen is weer begonnen, we gaan er weer tegenaan. Fijn dat je je dit jaar weer inzet als trainer voor de vereniging, dat is voor ons erg belangrijk en wordt gewaardeerd. Wij vinden het als vereniging belangrijk dat we ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van trainers, vandaar dat we vorig jaar het ‘ Train de trainer’ programma gestart zijn. In dat kader kunnen we jullie een mooie kans aanbieden. Zoals de meesten wel weten is Pascal Veneman assistent-trainer bij Dames 1 van Zwolle, die uitkomen in de eredivisie. We hebben samen met Wilfried Groothuis, hoofdtrainer van Zwolle, een aantal workshops ontwikkeld voor volleybaltrainers op alle niveaus. De visie van Wilfried: topvolleybal is toegankelijk voor iedereen.

Voor meer informatie, zie de flyer. Zoals jullie ook zien zijn er kosten aan de workshops verbonden. Dit geldt niet voor trainers van Ormi, deze kosten neemt de vereniging voor haar rekening. Daar vragen we uiteraard wel wat voor terug. Als wederdienst vragen we volle inzet en enthousiasme bij de workshops en verwachten we dat je minimaal 1 seizoen ook als trainer bij de vereniging betrokken blijft. Ook aankomend trainers en/of mensen die graag trainen willen gaan geven in de toekomst mogen meedoen, het geeft mooie handvatten om goed beslagen ten ijs ten komen en je ambitie om trainer te worden verder vorm te geven.

Graag zouden we je willen vragen om dit formulier in te vullen. Mocht je vragen/opmerkingen/twijfels hebben, bespreek dit dan met Anne, contactpersoon in het Train de Trainer programma wat betreft de workshops. Mocht je verhinderd zijn, laat dit dan ook aan Anne weten. Ons doel is dat alle (toekomstige) trainers van Ormi aan deze unieke kans gaan deelnemen.

Op naar een mooi, succesvol en leerzaam seizoen!

Groeten,

Volleybalvereniging Jumbo van Andel Ormi

Contactgegevens Workshop Train de trainer
Anne Berkhoff
anneberkhoff@gmail.com
06-27381376