Nieuwe hoofdsponsor beachtoernooi Heerderstrand

Ondertekening hoofdsponsorOp 18 juni staat de 26e editie van het Heerderstrand Beachvolleybaltoernooi gepland. En het wordt een bijzonder versie, het toernooi heet namelijk de komende 3 jaar het De Wilde Heerderstrandtoernooi. Autoschade De Wilde is vanaf heden de hoofdsponsor van het toernooi. De organisatie van het toernooi is blij met de samenwerking: “Super trots en blij zijn we op onze nieuwbakken sponsor, een begrip in de regio”.

Autoschade De Wilde heeft per 1 maart Van Vemde Epe Autoschades overgenomen. Hiermee is het werkgebied van De Wilde flink uitgebreid, dat maakt het Heerderstrandtoernooi ook een interessante partner, met ongeveer 600 deelnemers uit de directe regio. En daarnaast is het een mooie manier om de maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Het De Wilde Heerderstrandtoernooi wordt georganiseerd door Volleybalvereniging Jumbo van Andel – Ormi uit Epe. Zowel voor de volleyballers als voor de bezoekers moet dit een leuke, gezellige en sportieve dag worden. De organisatie is er klaar voor en heeft er zin in. Meer informatie is te vinden op www.ormi.nl en op de Facebook van het De Wilde Heerderstrand Beachvolleybaltoernooi