Pupil van de week: deel 5

Lieneke van Dorp Bij de wedstrijd van Dames 1 morgen is Lieneke van Dorp onze pupil van de week! Lieneke is spelverdeelster in meisjes C1 en doet dat met veel fanatisme en plezier. Ze neemt elke aanwijzing aan en gaat ermee aan de slag. Blokkerend pakt Lieneke bijvoorbeeld ook al haar puntjes mee!

Lieneke is 12 jaar en ze zit in klas 1H van de Noordgouw. Haar favoriete speelster is natuurlijk spelverdeelster Laura Dijkema uit het Nederlands Team! Volleyballend is volgens haarzelf een set-up geven haar sterkste punt. Naast volleybal is Lieneke haar hobby de dwarsfluit. Wat ze later wil worden, weet ze nog niet!

Wij wensen Lieneke heel veel plezier tijdens onze wedstrijd tegen Gemini en wij hopen dat zij ons net zo hard aanmoedigd als dat ze bij haar eigen team doet!

 

Noah van DijkBijna het archief in verdwenen, zonder geplubiceerd te zijn, was het stukje over onze pupil van de week Noah van Dijk bij de wedstrijd tegen VoCaSa D2 op 19 maart.

Noah was niet zomaar een pupil van de week; ze is namelijk al langer dan sommige speelsters van Dames 1! Bij het inslaan heeft ze ook gewoon een paar balletjes geslagen en dat ging hartstikke goed.

Noah is net 14 jaar geworden en ook zij zit op de Noordgouw, maar dan al in de 2e klas. Ze speelt in meisjes C1 op de middenpositie. Daar is ze heel vervelend voor sommige tegenstanders, want ze houdt een heleboel ballen meteen tegen. Ze heeft geen favoriete volleybalster, maar wel veel bewondering voor Dafne Schippers. Naast het volleyballen gaat ze graag chillen met vriendinnen, koken en lekker dingen bakken. Het leukste volleybalmoment was dat ze kampioen werd met haar team!