Hoofdsponsor blijft ORMI trouw

Jumbo Van Andel Epe blijft hoofdsponsor van Volleybalvereniging ORMI-Epe!

In 2011 is C1000 Van Andel sponsor geworden van ORMI. Een jaar later werd C1000 Van Andel hoofdsponsor mede gekoppeld aan het nieuwe kledingplan en door naamverbinding werd het Volleybalvereniging C1000 Van Andel-ORMI-Epe.

C1000 werd Jumbo

Drie jaar later verdween de C1000 formule en werd het Jumbo. Alle kleding werd vervangen en sindsdien heet de vereniging Jumbo Van Andel-ORMI-Epe. In 2018 liep het contract af en zijn beide partijen om de tafel gaan zitten met als uitkomst dat Jumbo Van Andel hoofdsponsor blijft van ORMI voor onbepaalde tijd. Het huidige kledingplan blijft dan ook voor onbepaalde tijd bestaan met op de kleding de diverse reclame-uitingen van Jumbo Van Andel dominant aanwezig.

Eigenaar Erwin van Andel en het bestuur van ORMI zijn blij en tevreden over het vertrouwen in elkaar en de samenwerking van de afgelopen jaren. Ook het feit dat het contract voor onbepaalde tijd is afgesloten, spreekt veel vertrouwen en respect naar elkaar uit.

Tijdens de nieuwjaar activiteit van ORMI werd Erwin van Andel nog even bedankt en in het zonnetje gezet door alle leden en kon het contract getekend worden.