Dames 2: De Ormi-trein komt laat op stoom

Vandaag mochten we weer een potje volleyballen. Lekker vertrouwd in de eigen sporthal. De wedstrijd liep wat uit door MA2 die er een vijfsetter van maakten. Ze sloten deze overigens wel af met winst, dus gefeliciteerd, meiden!

Op het randje

Surf dames 1 was onze tegenstander vandaag. Bully en Jeroen hadden uiteraard weer een heel strijdplan bedacht. Ik kan de eerste twee sets kort samenvatten voor jullie: we staan achter, we komen weer bij, we staan achter, we komen weer bij, staan soms zelfs voor, maar verliezen toch. 2-0 achter met 26-24 en 29-27. Verliezen is zuur, maar zo verliezen is echt zuur.

Diesels komen later op gang

Maar we waren er nog niet! De derde set en de vierde set moesten nog gespeeld gaan worden. Je raadt het niet, maar, na die eerste twee sets, waren we zeker warm gedraaid. De blokkering stond fatsoenlijk, de service liep lekker, de verdediging ging een stuk beter, de pass kwam goed. Ja, dit zag er weer uit als goed volleybal. Dit zag je overigens ook terug in de cijfers. Zowel de derde als de vierde set winnen we met 25-18 en 25-22.

Zo, 2-2. Nu wilden we ook winnen! Jeroen sprak nog de woorden: in de derde en vierde set waren we ook snel bij de 15, dus nu ook! En zo geschiedde. Het werd nog even spannend op het laatst, maar de winst werd eruit gesleept 15-12 voor Ormi, dus 3-2 winst! Hopsakeetje, in de pocket!

Volgende week zaterdag is VZK dames 1 onze tegenstander. De wedstrijd begint om 15.00, in Wezep. Tot dan!