Dames 1: De flow vasthouden

Afgelopen zaterdag speelden wij in onze eigen hal tegen Avior. In de voorbereiding op de wedstrijd werd er gezegd; ‘We zitten in een goede flow, dit willen we vasthouden.’

Met het inspelen kwam de sfeer er al goed in. Tijdens het liedje ‘Links Rechts’ van Snollebollekes deden wij goed mee.

Met deze uitspraak, de lol en de motivatie om te winnen, begonnen wij aan de wedstrijd. Wij startten met Wendy, Mariƫlle, Shelly, Amy, Dennise, Willeke en Leone in het veld. We hadden Sophie en Joanne als wissels aan de kant, en Ruth, Kaylee en Anne voor de aanmoediging!

We begonnen de wedstrijd goed. Vandaag maakte Joanne haar comeback na een enkelblessure! Ze kwam erin voor Amy om te serveren en liet zien dat ze dit nog niet verleerd is. Door veel servicefouten van Avior en een goede pass van ons, konden wij de set pakken, 25-19! Dit voelde lekker, een setje winnen van de nummer 2.

En met dit gevoel gingen wij door in de tweede set. De start van de tweede set was minder goed dan het eind van de eerste set. Hierdoor stonden we lang achter, maar door een goede serviceserie van Willeke kwamen we van 17-16 naar 24-16. Avior kon nog iets terugkomen, maar dat was niet genoeg voor hen. 25-19 en de tweede set was weer voor ons!

In de derde set stonden we nog steeds met dezelfde speelsters in het veld. We startten deze set beter en kwamen voor te staan. Helaas kwam Avior ons voorbij en stonden wij achter.. Na een time-out van Pascal kwamen we weer gelijk te staan. Vanaf deze time-out liepen wij weer op Avior uit en wonnen wij ook de derde set, 25-21!

Wij waren gemotiveerd om ook de vierde set te winnen, in deze set konden we ons niveau vasthouden en lukte het om de vierde set ook te pakken!

Avior heeft dik gewonnen op lengte, maar wij de wedstrijd.

Volgende week zijn wij vrij, 22 februari mogen wij naar Harderwijk om tegen VVH te spelen. Tot dan!’