Dames 1: 2 in 1

Zaterdag 9 november speelde dames 1 tegen VVH. Onze selectie was ruimer dan vorige wedstrijden; Femke en Marleen waren er bij en Mariëlle deed ook weer mee! Helaas was Wendy geblesseerd en mocht zij niet spelen, dus zij zorgde samen met Ruth voor het plezier aan de kant.
Over deze wedstrijd kunnen we kort zijn: helaas 0-4 verloren. Het enthousiasme was aan de kant goed aanwezig, maar in het veld miste dit. Ook de overtuiging ontbrak. We kwamen niet in ons spel en konden niks inbrengen, wat ook terug was te zien in de uitslag. Het blijft erg zoeken doordat wij elke keer weer met een wisselende selectie aan de wedstrijd beginnen.
Gelukkig mochten we het verlies maandag goed maken. Dit keer vertrokken wij naar Ermelo voor de eerste bekerwedstrijd. Vol goede moed begonnen we de wedstrijd en dit verliep dit keer wel goed! Het enthousiasme was dit keer niet alleen naast het veld, maar ook ín het veld aanwezig. Het ging erg goed, we kwamen steeds voor te staan en hielden dit goed vast. De eerste set wonnen wij met 18-25. ‘Zo voelt winnen dus, dat waren we al bijna weer vergeten’ werd tegen elkaar gezegd?
In de tweede set werd het iets spannender, maar gelukkig wisten wij deze set ook te pakken; 24-26.
‘Oke, nu gaan we ook voor de laatste set!’
En jahoor, de eerste wedstrijd gewonnen in dit seizoen!! Met in de laatste set de stand 20-25, en dus 0-3 winst, gingen wij dit keer niet met lege handen weer naar Epe.
De overwinning smaakt naar meer! En met deze winst hebben wij vertrouwen in de komende wedstrijden. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 16 november in Nijmegen. Tot dan