Competitie hervat – coronaregels

De competitie gaat weer van start! In verband met de corona-maatregelen gelden er een aantal regels. Wij willen iedereen vragen zich aan deze regels te houden:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Kleedkamers en douches zijn open
  • De kantine is open op de zaterdagen dat er wedstrijden worden gespeeld. Het is alleen mogelijk om contant te betalen.
  • Iedereen van 18 jaar en ouder mag alleen naar binnen op vertoon van een coronatoegangsbewijs. Dit geldt voor zowel sporters als publiek. Zorg er dus voor dat je altijd jouw coronabewijs mee hebt als je naar de sporthal komt. Zonder coronabewijs kunnen we je helaas geen toegang geven.
  • Iedereen van 13 jaar en ouder moet een mondkapje dragen, behalve tijdens het sporten of langs het veld.

 

Vrijwilligers gezocht

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons helpen bij het controleren van het coronatoegangsbewijs. Het is niet nodig om de hele dag te helpen (mag natuurlijk wel!), maar je kunt ons al helpen door een shift van 2 uur te draaien. Als je ons kunt helpen, mail dan naar communicatie@ormi.nl.