Peuterbeachvolleybal

Peutervolleybal

Wil jouw peuter altijd al graag beachvolleyballen, maar is het eigenlijk nog voor veel verenigingen te jong?
Nu niet meer!

Dit is de kans om jouw kleine meid of man kennis te laten maken met het beachvolleyballen in een gezellige en fijne omgeving.

Wat is de opzet

Je geeft jouw kind (tot 4 jaar) op voor het toernooi wanneer het een eigen ‘team’ heeft.
Het team van jouw kind is voorzien van drie of vier spelers (volwassenen of broers/zussen) die ondersteunen tijdens het spel. Let op: het draait echt om het kind!

Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, zullen deze teams een heuse mini-competitie gaan spelen.
Van te voren ontvang je de tijden waarop het team van jouw kind aan de beurt is. Binnen een uur zullen we streven naar een aantal korte (10 minuten) wedstrijdjes.

Zo hoef je niet de hele dag te blijven (maar dat mag natuurlijk wel! Er is immers nog veel meer te zien en te doen die dag).
Belangrijk! Het gaat bij deze wedstrijdjes vooral om het kennismaken met de sport. Lekker samen met jouw team overgooien of ‘spelen’ alvorens de bal over het net gaat naar de andere kant.
Punten kunnen bijgehouden worden wanneer beide teams dat aangeven. Maar aan het einde van dag zijn het natuurlijk allemaal winnaars!

Geef je hier op, graag vóór dinsdag 14 juni.
Vernoem in je mail de naam en leeftijd van jouw peuter en (indien al bekend) ook de ondersteunende spelers.

Let op! Dit is de eerste keer dat we dit organiseren. Het kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.
Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn zul je een paar dagen van te voren de specifieke tijden en eventuele overige informatie ontvangen.