AH beachcompetitie

Volleybalvereniging ORMI uit Epe heet Albert Heijn op 18 juni van harte welkom op ons beachvolleybaltoernooi. ORMI organiseert sinds 1990 het Heerderstrandtoernooi. Dit beachvolleybaltoernooi is met ongeveer 150 teams op 30 velden één van de leukste en grootste van Nederland. Speciaal voor Albert Heijn stellen wij enkele velden ter beschikking, waarop de AH-beachcompetitie wordt gespeeld. Speel met een team van 4 spelers (waarvan minimaal 1 vrouw) tegen andere AH-winkels!

AH BEACHCOMPETITIE 4-tegen 4

 

Schrijf één of meerdere teams in met minimaal 4 spelers, waarvan minimaal 1 vrouw.
Je mag inwisselen tijdens de wedstrijd, dus probeer teams van 5 à 6 spelers te maken.
De deelnamekosten bedragen € 30.- per team.

Inschrijving is gesloten

Informatie over de wedstrijddag

Enkele dagen voor het toernooi (meestal op woensdag) ontvang je een wedstrijdboekje met alle info over het toernooi. Wanneer kun je je melden, wanneer speel je, etc.. Als voorbeeld kun je het boekje van 2019 hier bekijken.

Inschrijven/Inschrijfgeld overmaken

Ieder team wat zich inschrijft, dient direct na opgaaf het inschrijfgeld met vermelding van je AH-winkelnummer, over te maken op ons rekeningnummer (NL24.RABO.03175.18.453). Indien je je team naderhand nog wilt afmelden, kan dit kosteloos tot en met de zondag voor het toernooi. Vanaf de maandag voor het toernooi doen we niet meer aan restitutie van het inschrijfgeld. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we op dat moment al veel kosten hebben gemaakt voor het toernooi, denk bijv. aan afkoop Leisurelands en de huur van netten.

Tips vooraf

Vergeet niet om een beachvolleybal mee te nemen en eventueel je eigen fluitje. Je moet als team namelijk ook bij andere teams fluiten en tellen.
Parkeren kan op het grote parkeerterrein bij het Heerderstrand. Neem vanaf de A50 afslag Heerde (afslag 29) en vervolg in de richting Heerde.
Volg vervolgens de borden ‘Heerderstrand’. Gebruik je een navigatiesysteem dan kun je Ossenbergweg 1 te Heerde invoeren als bestemming.
Parkeren kost €5.- per auto.

Spelregels

Er wordt gespeeld volgens de officiele zaalvolleybal regels. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijker en eenvoudiger om mee te doen. Er geldt vooral: plezier maken. Wil je de officiele zaalregels lezen? Dat kan hier…

Contact

Heb je nog vragen? Stuur je vraag aan de oudsupermarktmanager Gerrit Berkhoff en/of via voorzitter@ormi.nl