30 september 2023: Ormi DS1 – VVH DS2

Afgelopen zaterdag was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Een feestje voor de dames van Ormi Dames 1 samen met het thuispubliek en de talenten van week. Felix had de beschikking over het hele team en kon om die reden ieders talenten goed inzetten.

De dames begonnen de wedstrijd voortvarend. De sfeer zat er goed in. Er werd hard gewerkt voor de punten en de punten die gescoord werden, werden dan ook goed gevierd door het hele team. Het team liet deze wedstrijd veel veerkracht zien en kwam vaak goed terug in de wedstrijd. Door een sterke service druk neer te zetten werden er veel directe punten gescoord. Ook werden er een paar mooie punten gescoord door een goed blok van de dames van Ormi. De afstemming met het midden werd in de wedstrijd op een gegeven moment goed gevonden, waardoor er meer variatie kwam in de aanval. Dit zorgde ervoor dat de derde set overtuigend gewonnen werd door Ormi dames 1. Helaas kwamen de dames in de andere sets net iets te kort. Eindstand werd afgetekend met 1-3 voor VVH.

Op naar de volgende wedstrijd!