50 jaar ORMI – Reünie en feest!

Op 3 juni 2023 vieren we het 50-jarig bestaan van Volleybalvereniging ORMI! ’s Avonds knallen we met een jubileumfeest voor alle (oud-) leden en iedereen met een hart voor onze vereniging. ’s Middags vindt er een reünie plaats, waarbij een tentoonstelling is van 50 jaar ORMI. Diverse foto’s, filmpjes en attributen zijn te bewonderen. Ook kun je mee-eten bij een heerlijk buffet. Dit alles vindt plaats in de Vosselhoeve (Oude Oenerweg 9) in Epe, waar ook ons 40-jarig jubileum plaatsgevonden heeft. Kom jij ook met jouw (oud-)teamgenoten bijpraten? Tot dan!

Meld je hier aan! 

Het programma

De entree voor het feest (met DJ!) is gratis, voor de reünie en het buffet wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar jubileumormi@gmail.com.