Marien de Weerd nieuwe hoofdtrainer Ormi

Marien de Weerd is de nieuwe hoofdtrainer van Ormi. Na het aangekondigde vertrek van trainer Pascal Veneman moest de club op zoek naar een nieuwe trainer. Met Marien de Weerd is een fanatieke en enthousiaste trainer gevonden, die past bij de vereniging.  

Na ruim 5 jaar training te hebben gegeven bij HVV in Hattem, was Marien toe aan een nieuwe uitdaging. Marien: “Na een proeftraining en een gesprek met het team ben ik zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan met het enthousiaste team. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen!”. Hij zal Dames 1 en Meisjes A training gaan geven. 

Voorzitter Gerrit Berkhoff: “Wij zijn erg blij met Marien als nieuwe trainer bij de vereniging. Hij is nu al zeer betrokken. Hij is een verenigingsmens en heeft oog voor de jeugd. Dat was precies waar we naar op zoek waren.”

Wij heten Marien van harte welkom bij de vereniging!