Concept teamindeling ’21-’22

De concept teamindeling voor het komende seizoen is bijgewerkt. dd. 26-08-21

Misschien is de teamindeling wel de meest ingewikkelde klus die er is. Als we uitvoeren wat iedere speler het liefste wil, krijgen we misschien wel 18 spelers in het ene team, omdat heel veel spelers zo hoog mogelijk willen spelen. In een ander team zouden we spelers hebben die beslist met iemand samen willen, maar juist weer niet met een ander. Kortom, wij doen ons best, maar het lukt nooit om het iedereen perfect naar de zin te maken. Wat we wel kunnen is zo goed mogelijk rekening houden met wensen van spelers. Daarom hebben we bij jullie geïnformeerd naar de wensen. We hopen dat jullie begrijpen dat dat dit jaar wat lastiger was dan normaal. Naast de teamindeling zoeken we ook nog trainers voor een aantal teams. Deze teams hebben we oranje gearceerd. Mocht je 1 van deze teams training willen geven als is het 1x in de week dan horen wij dat graag.

Uiteraard kun je over de indeling vragen stellen, dit kan door een mail te sturen naar technischkader@ormi.nl. We verzamelen eerst alle vragen en bespreken ze daarna in het technisch kader en met de trainers.

De concept-indeling bekijk je hier.