Dames 2 benut wederom volledige contributie

Op deze koude zaterdag mochten wij ons melden in Wezep. Dames 1 van VZK was ons tegenstander. Ze stonden redelijk onderaan. We wisten dat we ze niet moesten overschatten, maar gewoon Рlekker clich̩- ons eigen spel moesten spelen.
De eerste set staan we gelijk 7-2 achter. Dit begint helaas een beetje standaard te worden de laatste tijd. We komen wat traag op gang. We trekken weer bij, staan weer achter enzovoort. We maken het spannend, maar onze inhaalraces zijn effectief, want we winnen de eerste set met 29-27!

Af en aan

De tweede set gaan we wat vlotter van start. Al snel zijn wij in de 20. VZK heeft er dan 15. Er komt een dame van VZK aan service en jawel, dat wat niet mag gebeuren, gebeurt toch. Deze dame serveert de set uit. 15-25, dus 1-1.
Het zit er echt wel in. We spreken onszelf boos toe, ontzettend onnodig dit. Derde set weer vol aan de bak. Het loopt eigenlijk de hele set weer gelijk op, maar op het einde vergeten we onszelf te belonen. 25-21 voor VZK, 2-1 achter.

Gaan voor de vijfde set

Dan zit er niks anders op. Vierde set winnen om zo een vijfde set af te dwingen. Dit komt helemaal niet uit voor Mariekes planning (iets met ’s avonds nog 7 km hardlopen…) maar hey, alles voor de winst. Het loopt wederom gelijk op, maar deze keer valt het kwartje de goede kant op, zijn we in de 20 scherp en maken we minder fouten. We winnen de vierde set met 25-21.
Zo, 2-2. Tijd voor de beslissende ronde! We gaan voortvarend van start en staan al snel een aantal punten los. Ook als we gaan wisselen van helft is er vrij weinig aan de hand. We laten VZK nog iets dichterbij komen, maar trekken de winst op tijd over de streep! 15-12 voor Ormi, dus 3-2 winst!

Dames 2 betaalt niets te veel

Zoals je ziet benutten we graag de volledige contributie. Niet alleen in aantal sets, vandaag wederom 5 sets, maar ook in punten. Aankomende week zijn we een weekendje vrij. Zaterdag 30 november spelen we weer thuis. Deze keer om 14.30 tegen EVV. Tot dan!