Kamp C meiden en CMV

Het kamp voor c-meiden en de cmv’ers staat weer voor de deur! Dit jaar is het kamp op 22 en 23 Juni bij Kampeerboerderij de Berghoeve in Wissel. In verband met de voorbereidingen willen wij graag snel weten wie er wel en niet bij zijn. We willen jou daarom vragen je snel aan te melden. Doe dit vóór 16 mei 2019.

Het kamp start op zaterdag 22 Juni om 15.00 uur en is tot zondag 23 Juni 14.00 uur.

Kosten ORMI-kamp

Voor elk lid vragen we een bijdrage van €15,- zodat wij weer superleuke activiteiten kunnen organiseren en jullie voorzien van een fijne slaapplek en lekker eten en drinken!

Wat moet ik meenemen?

Een slaapzak en een kussen heb je sowieso nodig.

Voor activiteiten kunnen misschien nog andere dingen nodig zijn, maar dit zal indien nodig via de trainers en via Facebook en de website gecommuniceerd worden.

 Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je hier aanmelden. Vraag ook even of jouw ouders €15,- overmaken naar ORMI, NL24 RABO 0317518453, onder vermelding van ‘Kamp + jouw naam’. Na betaling is deelname bevestigd en ben je er bij, daarna volgt er nog meer informatie.

Hulp gezocht!

Dit jaar hoeven we gelukkig geen tenten op te bouwen, maar kunnen we jullie hulp zeker goed gebruiken. Als de planning rond is zal ik jullie via WhatsApp benaderen met een hulpvraag. Ik weet zeker dat we er samen een onvergetelijk kamp van zullen maken!!

Heb je nog een vraag?

Dat kan! Stuur een mailtje naar Lisette Hartman (lisettevandekken@gmail.com), of vraag het me na de training!

M.v.g Team organisatie CMV-Meisjes C-kamp 2019