ORMI DS1 – SSS DS1

Dinsdagavond 15 januari 2019.

Ja, u leest het goed, wij mochten afgelopen dinsdag weer een potje spelen, tegen SSS DS1. Na de lichte teleurstelling van afgelopen zaterdag en de vervelende blessure die Ruth heeft opgelopen, stonden we dinsdagavond weer in de startblokken om thuis tegen SSS te spelen. Iris was gelukkig weer aanwezig en Jessica uit dames 2 kwam ons ondersteunen op de spelverdeling.

Muziekje aan, lekker inspelen en klaar om te starten. Wat leuk dat er zelfs op dinsdagavond mensen naar de hal komen om de wedstrijd te bekijken.

Wat er precies aan de hand was de eerste set, is niet helemaal duidelijk. Maar het zag er gespannen en angstig uit. Dat waar we goed in zijn, kwam totaal niet uit de verf. Pass was zwak en twijfelachtig, blokkering zat er net niet bij en de passie en uitstraling was matig. 22-8….

De volgende sets

Op naar set twee en drie. Ook in set twee kwamen we er niet doorheen en met 25-14 hebben we deze set aan onze neus voorbij laten gaan.

Set drie begonnen we met een prettige voorsprong en het geloof en het vertrouwen kwam terug. Er werden balletjes geblokkeerd, passjes kwamen beter aan waardoor de aanval ook weer beter uit de verf kwam. Aangekomen bij de 22 punten sloeg het om. Daar waar we het weer te pakken hadden, verloren we nu dit vertrouwen weer en kregen de tegenstanders de kans om ons langzaam maar zeker weer voorbij te gaan. Punt voor punt kwamen ze dichterbij en lieten wij het lopen. Wat balen om deze set weg te moeten geven.

De vierde set kwamen we ook niet aan ons eigen spel toe en ook deze set hebben we helaas aan onszelf voorbij moeten laten gaan. Balen, want onze kwaliteiten zijn niet lekker uit de verf gekomen. Het positieve puntje wat we meenemen uit deze avond, is dat we niet zoveel lange series tegen hebben gehad en dat we in ieder geval weten dat we donderdag gewoon weer lekker samen keihard kunnen trainen om er zaterdag weer uit te halen wat er in zit!

Hopelijk zien wij u zaterdag om half 5 weer in de PWA hal.