Halley DS1 – Ormi DS1

Afgelopen zaterdag mochten we aantreden tegen de dames van Halley.

De thuiswedstrijd tegen Halley werd met 3-2 gewonnen, dus we wisten dat hier mogelijkheden waren.

De eerste set begonnen we met Marissa, Leone, Evelien, Anne, Sophie, Amy en Marielle. De eerste set gaat gelijk op tot 7-7 totdat de nummer 11 van Halley ging serveren en het in mum van tijd 7-16 stond. De vechtlust bleef en hierdoor werden er ook nog een paar mooie punten gemaakt. Helaas was dit niet genoeg en verloren we de set met 16-25.

De tweede en derde set zette Pascal Shelly in voor ondersteuning in de pass en verdediging. Dit pakte goed uit waardoor er meer verdeling in het spel kwam en er mooie punten werden gemaakt. Ondanks deze mooie punten en de vele blokkeringen verloren we de tweede en derde set met 17-25 en 21-25.

De laatste set

Aan het begin van de vierde set kwam onze mid speelster Ruth lelijk ten val. Ze liep een nare knieblessure op. Dit was voor ons allen erg schrikken want dit was niet de eerste keer dit seizoen dat een speelster een nare blessure opliep tijdens een wedstrijd. Wat een pech, maar wat knap dat we ondanks de schrik bleven vechten voor ieder punt. Ook in de vierde set bleek dit helaas niet genoeg en verloren we ook de vierde set met 19-25.

Set 1               16-25
Set 2               17-25
Set 3               21-25
Set 4               19-25