D1 verliest van Rivo Rijssen

Afgelopen zaterdag hebben wij alweer onze 3e thuiswedstrijd gespeeld en deze keer mochten wij aantreden tegen het relatief jonge team van Rivo Rijssen.

De 1e set begonnen we met Dennise op spelverdeling, Amy als diagonaal, Anne en Joanne op buiten. Ruth en Leone op mid en Marielle stond de balletjes te verdedigen in het achterveld. Beide teams begonnen goed, maar toch kwamen we gaande de set op een 12-15 achterstand. Deze wisten we ook niet weg te werken en we verloren de set dan ook met 19-25.

De 2e set begonnen we niet sterk en we kwamen daardoor op een 1-6 achterstand, reden voor een time-out dus! Maar onder andere door de sterke serve van Leone wisten we toch in te lopen van een 1-6 achterstand naar een  11-8 voorsprong. Ondanks dat we een keer of 3/4 ‘genaaid’ zijn door de scheidsrechter (aldus Pascal) en een gele kaart kregen, hebben we deze set toch nog gewonnen met 26-24.

Tussenstand 1-1

De 3e set begonnen we helaas ook niet goed en we kwamen daardoor op 0-6 achterstand. We wisten toch nog terug in de wedstrijd te komen tot 17-17, maar ondanks dat verloren we de set toch met 22-25. 4e set maar winnen dus en gaan voor de 5e.

Helaas zat dit er niet in voor ons, Rijssen was ook deze set te sterk voor ons en we verloren met 16-25. 3-1 winst dus voor Rivo Rijssen.

Aankomende zaterdag zijn we vrij, maar 3 november staat om 14:15 Pegasus Nijmegen op de planning. Publiek en aanmoediging is altijd welkom!