MB1 en MB2 pakken winst

Het werd afgelopen zaterdag een prima speelronde voor de teams MB1 en MB2.

MB2 startte om 12:00 uur

MB2 begon om 12 uur aan hun wedstrijd tegen de nummer 2 uit hun poule, Dynamo Apeldoorn MB5. Op voorhand leek het, mede door de vele blessures, een onmogelijke opgave om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Maar mede door de enthousiaste supporters op de tribune en de inzet van het team zelf wisten ze de eerste set, en daarmee het eerste punt van het seizoen binnen te slepen.

Wat volgde was een spannende wedstrijd met om en om een setwinst en dus moest er een vijfde set aan te pas komen welke de meiden van MB2 tot een goed einde wisten te brengen.18-16! Dat zijn de mooiste wedstrijden! Een groot compliment voor Johan en zijn meiden.

Daarna MB1 om 14:00 uur

MB1 moest het daarna opnemen tegen Pauwervoll MB1. Na twee eerdere winstpartijen waren de meiden vastbesloten om ook deze wedstrijd vol voor de winst te gaan. De eerste set ging de wedstrijd redelijk gelijk op, 26-24. In de twee sets die volgden kwamen de meiden steeds beter in hun spel en waren het vooral de opslagen waar de tegenstander vaak geen raad mee wist. 3-0! Helaas ging de laatste set verloren maar dat mocht de pret niet drukken.

Na drie wedstrijden vinden we Ormi MB1 terug op een keurige 3e plaats. Gefeliciteerd Lotte en meiden MB1 en op naar de volgende.