Join Volleybal Tour in Epe

Op zaterdag 25 augustus komt de Join Volleybal Tour naar Epe. Dit evenement wordt georganiseerd door Volleybalvereniging Jumbo Van Andel Ormi uit Epe, in samenwerking met Jumbo Van Andel, de hoofdsponsor van de vereniging.

Join Volleybal Tour

De Join Volleybal Tour is een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die een heel plein kunnen vullen. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Plezier staat voorop en alle volleybalacties komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Als een professional duiken naar een bal en natuurlijk komt er een veld mee om alle moves direct in de praktijk te brengen.

Gruttersplein

Dus ben je benieuwd wat volleybal inhoudt, kom naar het Gruttersplein (plein voor Jumbo van Andel). Ook als je het leuk vindt om te weten hoe hard je tegen een bal aan kan slaan, je wilt weten hoe hoog je kan springen of gewoon plezier wilt hebben, komt gerust!

De activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijdsklassen, voor volleyballers en niet-volleyballers, iedereen is welkom. De activiteiten zijn geopend van 11:00 tot 15:00 uur. Deelname is gratis.