H1 kijkt terug op geslaagd seizoen

Het zit er alweer op, het seizoen is voorbij. Tijd voor een moment van bezinning. Uiteindelijk zijn we  2e geworden op de ranglijst, een puike prestatie. In de loop van het seizoen hebben jullie via verschillende wedstrijdverslagen kunnen lezen hoe de wedstrijden gegaan zijn. En als je 2e wordt, dan heb je toch het merendeel van de wedstrijden gewonnen. En winnen is leuk, als je wint heb je vrienden. Sinds dit jaar spelen we onze wedstrijden op de zaterdag, wat maakt dat je meer onderdeel bent van de vereniging dan dat je de wedstrijden op de donderdagavond afwerkt.

Afgelopen seizoen

We zijn dit jaar officieel een zelfsturend team. We hebben geen trainer/coach, wat maakt dat we het allemaal zelf regelen. Dat gaat over het algemeen goed, is ook wel eens uitdagend. Gelukkig hebben wij El Salvador, onze aanvoerder Sander. Hij regelt, coördineert en regeert. Lekker om te weten dat alles geregeld is. Daarbij wordt hij ondersteund door Michiel (aka de Tsaar) en Marco Marcel (aka Lassie), die het grootste gedeelte van het jaar de leiding over de trainingen nam. En dat is best lastig, zelf meedoen aan de training én de training geven. Hulde, en wordt enorm gewaardeerd. Voor de laatste wedstrijd tegen Hellas verraste Marco ons met een ‘Ron Jansje’, een filmpje waarin onze dierbaren ons aanmoedigde voor de laatste wedstrijd, super leuk!

Daarnaast hebben we een nieuw teamlid, Jelle. Zowel volleybaltechnisch als sociaal een welkome aanvulling voor ons team. En hij is een groot liefhebber van shoarma/kebab, altijd handig in ons team. Middenmannen Arno (aka Gijsie) en Rene ( aka Kapitein Bunker) kenden een seizoen met fysieke uitdaging, gelukkig konden zij een deel van de wedstrijden en trainingen wel meepakken. Libero Mike (aka Mikey), Carlo (aka Charles), Rik (aka Rikkert / Richard) kenden een goed seizoen, waarin ze verdienstelijk speelde en gelukkig vrijwel vrij bleven van blessures.

De laatste wedstrijd

Ons seizoen werd getypeerd door de laatste wedstrijd, tegen de kampioen Hellas. We konden ze niet meer achterhalen, we konden ook niet meer afzakken naar de 3e plaats. Alle ingrediënten waren aanwezig om en een enorm geestdodend duel van te maken. Maar dan ken je Ormi heren 1 nog niet. Iedereen heeft meegedaan, de sfeer op de tribune was uitstekend en we hadden een gemotiveerde en goede tegenstander. Zo’n laatste duel is bij uitstek de kans om te laten zien dat wij de beste zijn. Je bent zo goed als je laatste wedstrijd. En onze laatste wedstrijd hebben we gewonnen van de kampioen, dat maakt ons dus eigenlijk…..

Volgend seizoen zijn we wederom actief in de promotieklasse. De vacature van trainer/coach staat nog steeds open, dit heeft wel onze voorkeur. Dus heb je zin om je trainerskwaliteiten bot te vieren op een gemotiveerd team dat wil winnen en lust je shoarma, reageer dan gerust! Shoarma is geen vereiste, falafel is ook prima J .

Een bedankje is op zijn plaats

Via deze weg willen we iedereen bedanken die heeft gezorgd dat we weer een leuk seizoen hebben gedraaid. Iedereen die iets binnen de vereniging heeft gedaan, BEDANKT! Iedereen die ons heeft aangemoedigd: BEDANKT. De tegenstanders die ons geregeld hebben laten winnen: BEDANKT. En graag tot volgend jaar, we gaan ons best weer doen. BEDANKT

 

Namens heren 1

 

Pim