Clinic en krachtmeting Regio Zwolle Volleybal

Op zaterdag 16 september komen de dames van eredivisionist Regio Zwolle Volleybal naar Epe. Het team, onder leiding van trainer Wilfried Groothuis en ORMI-trainer Pascal Veneman, zit vol in haar voorbereiding voor het nieuwe volleybalseizoen. In de PWA-Sporthal zullen zij een oefenwedstrijd spelen tegen Set-Up uit Ootmarsum.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en is gratis. Iedereen die een mooie volleybalwedstrijd wil zien is door Jumbo van Andel – ORMI van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Clinic

Voorafgaand aan hun wedstrijd zullen de dames van Regio Zwolle Volleybal een clinic geven aan de jongste spelers van Jumbo van Andel – ORMI. Een leuke en leerzame middag onder begeleiding van eredivisievolleybalsters zal een ervaring zijn die menig jeugdlid niet snel zal vergeten. Daarnaast hopen we natuurlijk dat de tips en trucs van Regio Zwolle Volleybal zullen zorgen voor een succesvol volleybalseizoen, dat een week later alweer van start gaat.