ORMI zoekt trainers (M/V)

In de afgelopen maanden is het Technisch Kader heel druk geweest met het zoeken naar trainers voor al onze teams. Voor een heleboel teams is dat gelukt, maar voor Meisjes A, Meisjes B en Jongens C is dat tot op heden niet gelukt. Ben jij de enthousiaste trainer die wij zoeken?

Wat zoeken wij?

We zoeken voor deze teams één of meerdere trainers en coaches. Dit houdt in dat je ook samen met iemand trainen kunt gaan geven of 1 avond in de week. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar iemand die het hele pakket wil doen. Je hoeft geen ervaring te hebben in het trainen geven of coachen, want we bieden goede begeleiding vanuit de vereniging én een opleiding.
– Meisjes A (leeftijd 16-18) traint op dinsdag en donderdag en speelt de wedstrijden op zaterdag
– Meisjes B (leeftijd 14-16) traint op maandag of dinsdag en donderdag en speelt wedstrijden op zaterdag.
– Jongens C (leeftijd 12-14) traint op maandag en donderdag en speelt wedstrijden op zaterdag.

*Trainingstijden en -dagen zijn nog concept

Of je nou ORMI-lid bent, enthousiaste ouder of volleyballiefhebber; iedereen is welkom om zich aan te melden!

Wat bieden wij?

– Een opleidingsprogramma als trainer onder begeleiding van Pascal Veneman. Pascal is gecertificeerd trainer ( trainer bij Ormi dames 1 en assistent trainer bij de eredivisieploeg Regio Zwolle). Je zal begeleid worden tijdens je trainingen en je kunt altijd bij hem terecht met vragen of opmerkingen.
– Een trainingsplan waarin trainingen uitgewerkt zijn en een leidraad te vinden is voor het hele seizoen. Hierdoor heb je een minimale voorbereidingstijd voor de trainingen en zal je eigenlijk alleen die training van anderhalf uur hoeven te geven.
– Een leuke vrijwilligersvergoeding

Wat vragen wij?

– Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten en/of heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Team Technisch kader via technischkader@ormi.nl of via 06 – 42845093 (Pascal).