H1 wint rommelige wedstrijd

Afgelopen donderdag stond ORMI H1 tegenover Avior heren 4. Avior staat overtuigend onderaan de ranglijst. Echter, de mannen uit Deventer wisten vorige week wel hun eerste wedstrijd te winnen. En ja, dan zit je in de winning mood. Dan moet je dus opletten als ORMI zijnde, rare snuiters die jongens uit Deventer. 

Na afloop van de wedstrijd was er maar 1 belangrijke vraag: hoe kan je hier een zinnig verhaal over schrijven?! Voor iedereen die de wedstrijd heeft gezien: bedankt voor jullie aanwezigheid. Voor iedereen die de hele wedstrijd heeft gezien: lof en respect. Het was van beide kanten niet heel best. De mannen uit Deventer wisten de stijgende lijn van vorige week niet door te zetten. En dan is het een lastig team om mooi volleybal te spelen, dan moet je zelf overtuigend spelen. En dat deden we niet. Het spel was het beste samen te vatten als campingvolleybal. Weinig spectaculair, weinig leuk om naar te kijken. De gemiddelde Ajax-supporter zou dit een PSV overwinning noemen. 

Want ja, we hebben gewonnen. En ja, ook met 4-0. Met setstanden van 25-20, 25-13, 25-10 en 25-13. En dat is super goed nieuws, want we doen goede zaken op de ranglijst. We klimmen naar plek 4, met een plek op het podium in het verschiet. En we spelen een belangrijke rol in de strijd om het kampioenschap. We mogen nog tegen de nummers 1 en 2, dus dat betekent een aantal mooie potjes. Daar hebben we zin in, dat komt goed. 

Dus jullie je kunnen verheugen op een bevlogen verhaal waar we superlatieven tekort gaan komen. Waarin de ene naar de andere speler boven zichzelf uitstijgt en de tegenstander om hun moeder schreeuwt. Komt dan zien, komt dat lezen. Want na donderdag kunnen we alleen maar tegen onze supporters zeggen: jullie hebben nog wat van ons tegoed.

Stand-H1-12mrt