Jeugd bij Epe On Ice

Op woensdag 4 januari hebben bijna 30 A-B-C-leden van de Volleybalvereniging Jumbo Van Andel-ORMI gestreden om de Ormi Curling Cup. In de tent van Epe On Ice was het vanaf 20.00 uur meteen gezellig druk en werd er sportief gestreden met 6 teams van minimaal 4 personen.

De deelnemers en toeschouwers/ouders kregen een kopje koffie/thee met een oliebol en de vrijwilligers van Epe On Ice waren de hele avond druk doende om de Ormi-deelnemers en de toeschouwers/ouders te voorzien van lekkere, en zeker zeer welkome, warme hapjes in hun “ijshal”.

Dubbele winst was er voor De Dweildozen van MB1. Solane, Noah, Shelly en Femke hebben de curling competitie gewonnen én ze hadden volgens de organisatie van Epe on Ice de origineelste teamnaam!

Het was een supergeslaagde avond en deelnemers en organisatie kijken met genoegen en trots terug op deze avond en zowel Ormi als Epe On Ice hopen ook volgend jaar weer op een fijne manier te kunnen samenwerken.