JA1 naar hoofdklasse

Na de 2 jeugdkampioenen, Meisjes B1 en C1, is door de Nevobo bekend gemaakt dat het Jongens A1 team ook promoveert. De jongens en 2 meiden die op de 2e plaats zijn geëindigd, promoveren naar de hoofdklasse. Het is meer dan 15 jaar geleden dat een jongensteam bij ORMI dat gepresteerd heeft.

Topteams

De jongens en meiden moeten het onder andere opnemen tegen topteams zoals Rivo Rijssen, Apollo Borne, Pollux Oldenzaal en Alterno uit Apeldoorn. Dit gaat ongetwijfeld heel leuk en leerzaam worden voor de spelers en ORMI heeft er op zaterdagmiddag weer een publiekstrekker bij. Door deze promotie en een vrij krappe selectie is JA1 op zoek naar nog wat nieuwe medespelers.

Meld je aan

Dus ben je niet langer dan 2.30m, kun je een beetje hard slaan, duiken, blokken en springen? Meld je dan aan om een keer mee te tainen of stuur een mailtje naar secretaris@ormi.nl. Debuteren bij ORMI en dan meteen in de hoofdklasse volleyballen? Zo’n kans krijg je nooit meer!

JA1 2016-2017