MC1 trotse koploper!

Dit weekend stond de wedstrijd tegen Surf MC2 op het programma. De verwachtingen waren vooraf hoog gespannen tegen de meiden uit Hoevelaken. MC1 kon bij winst koploper O.M.S. voorbij op de ranglijst en zodoende, met daarna nog 3 wedstrijden te gaan, een mooie basis leggen voor een hoge notering in de eerste helft van dit seizoen en misschien nog wel meer dan dat…..

Het grote gevaar tijdens zo’n wedstrijd blijft het onderschatten van de tegenstander. Gelukkig waren de meiden en hun coach Pascal vanaf de eerste minuut gefocust en geconcentreerd om deze belangrijke wedstrijd tot een goed einde te brengen.

De punten kwamen met grote snelheid op het scorebord te staan en met setstanden van 25-10, 25-15, 25-15 en 25-5 konden de meiden na een uur spelen al onder de douche en de aanwezige supporters aan de koffie en thee. Het worden nog spannende wedstrijden aan het eind van de competitie.

Een compliment voor onze meiden C1 en coach Pascal, die in een korte tijd de meiden goed laat volleyballen met een 1e plaats tot gevolg.