Info van de bestuurstafel

Woensdag 17 februari hebben we weer een bestuursvergadering gehad en wel een heel bijzondere dit keer! Door de rugoperatie van de voorzitter kon hij er “live” niet bij zijn. Maar al liggend op de bank en een perfecte skype verbinding werd er vergaderd vanuit 2 locaties.

Een paar punten voortgekomen uit de vergadering is op een rijtje gezet.

Huisregels ORMI

We zijn bezig de huisregels van ORMI te herschrijven en deze worden onder gebracht in het door ons genoemde Huis van ORMI. Het Huis van ORMI wordt gepubliceerd zodra de nieuwe website online gaat. Verwacht wordt dat die medio maart 2016 on-air gaat.

Wij houden jullie op de hoogte, er wordt keihard aan gewerkt!

Huis van ORMI

 

Speciale (volley)ballen

Het bestuur heeft besloten, in overleg met het Team Technisch Kader, om enkele speciale libero- en spelverdelerballen aan te schaffen. Met deze aanschaf hopen wij een nog betere opleiding te kunnen bieden aan de specialisten: libero en spelverdeler in dit geval.

 

Sponsoring

Het bestuur heeft een overeenkomst gesloten met ECHT Advocatuur. Zij gaan ons helpen om de NIET betaalde sponsorbedragen over 2014-2015 alsnog binnen te krijgen. Het gaat hierbij om een groot bedrag. Nu al hebben ECHT Advocatuur en het bestuur samen met succes alsnog een aantal bedragen weten binnen te krijgen.

Het bestuur heeft besloten ook dit jaar mee te doen aan de actie van de Rabobank, de Rabobank Clubkas Campagne. Dat betekent dat als je lid bent van de Rabobank je stem kan uitbrengen op jouw favoriete vereniging; ORMI dus!

Dat is nog eens handig om de club te spekken! Stem vanaf 1 maart maar uiterlijk 24 maart!

Voor meer informatie lees hier over de Rabobank-clubkas-campagne

Overig nieuws

Team Activiteiten heeft haar jaarprogramma bekend gemaakt. Verder heeft Team Activiteiten goed nieuws; het Team wordt uitgebreid met Amber Goos (D2). Amber heeft via het interesseformulier aangegeven iets voor de vereniging te willen doen. Ze heeft positief gereageerd op het verzoek van Team Activiteiten om toe te treden tot deze leuke club met Marike, Kristel, Marianne, Anne en Gerrit. Amber succes en laat je gelden!

Binnenkort worden er nog een aantal leden benaderd die het interesseformulier hebben ingevuld en waarvan wij, als bestuur, denken dat zij een toegevoegde waarde kunnen hebben voor onze mooie, bruisende vereniging!

Team Activiteiten organiseert op zaterdag 19 maart een leuke feestavond bij 1 van haar vaste sponsoren, Partyboerderij De Vossenberg in Wissel. Binnenkort volgt er een uitnodiging voor alle senioren, recreanten, hun partners en de ouders van de jeugd- en CMV-leden. Het belooft een leuke avond te worden voorzien van een hapje, drankje en een leuke, interactieve, illusionaire verassing (mag je niet missen!) in de loop van de avond!

Tot slot wil ik eindigen met een unieke actie die we gaan houden van 1 maart tot en met 23 april 2016 genaamd Scoren voor je Club. Maandag 29 februari en dinsdag 1 maart krijgen alle leden de diverse materialen uitgereikt Bovendien is er voor de training een korte instructie door de leden van Team Activiteiten. Er zijn mooie prijzen te winnen voor de teams en 86% van deze actie gaat rechtstreeks naar onze clubkas. Zorg dat je er bent deze avonden en laten we er met zijn allen voor zorgen dat deze, unieke actie een groot succes wordt voor onze vereniging, alvast veel succes!

Met vriendelijke en sportieve groet,

Namens het bestuur,

Gerrit Berkhoff