Vrijwilliger van de maand

Natuurlijk is ook in de maand Maart weer iemand onze vrijwilliger van de maand. Hoe leuk is het dat het weer een jeugdspeelster is, die training geeft aan de jongsten van onze club: Lieke Kortleve. Super dat je wat voor onze club wil betekenen, Lieke!

1. Wie ben je?
Ik ben Lieke Kortleve, ik ben 15 jaar en woon in Epe.

2. Wat doe je in het dagelijks leven?
In mijn dagelijkse leven sport ik heel graag en ga ik naar school en spreek ik af met vrienden.

3. Volleybal je zelf ook? Zo ja, in welk team?
Ja ik volleybal zelf ook, ik speel in de B1 (nummer 5) bij Ormi en train ook op vrijdag bij de Talententraining Regio Zwolle.

4. Welke vrijwilligerstaak doe je bij ORMI?
Training geven bij de Mini’s en tellen bij Dames 2, zelf train ik het liefst iedere dag.

5. Wat houdt dat allemaal in?
Dat houdt in dat ik op woensdag de mini’s train onder begeleiding van Pascal, helaas doe ik dat nu niet heel vaak meer in verband met school, maar als ik tijd heb doe ik het altijd graag. Tellen bij Dames 2 doe ik op de zaterdag bij ons thuis in Epe.

6. Wat vind jij het mooiste/leukste aan ORMI?
Het leukste vind ik bij ORMI dat het er gezellig is en dat er altijd een leuke sfeer is. De trainingen zijn leuk en bij de wedstrijden komen er altijd mensen ons aanmoedigen.

7. Heb je nog tips voor mensen die misschien ook vrijwilliger willen worden?
Ik raad mensen het zeker aan om vrijwilligerswerk te doen, want het is super leuk en je krijgt er nooit spijt van en alles is gewoon in orde bij ORMI.