Vrijwilliger van de maand

Vrijwilliger van de maand februari, wie kent hem niet? Johan Snijder!

ORMI bedankt Johan voor zijn inzet!

 1. Wie ben je?
  Johan Snijder
 1. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik ben teamleider op Esso Het Veen in Heerde. De mooiste Esso met het leukste personeel van de Veluwe!
 1. Volleybal je zelf ook? Zo ja, in welk team?
  Ja, ik speel in het talententeam van de vereniging, Heren 2. Naja talenten…
 1. Welke vrijwilligerstaak doe je bij ORMI?
  Ik train MB2. Daarnaast zit ik samen met Pascal Veneman in de TC en zit ik sinds kort ook in het bestuur.
 1. Wat houdt dat allemaal in?
  In de TC proberen we alles wat met volleybaltechnische zaken te maken heeft zo goed mogelijk te regelen. Teamindelingen, het zoeken van trainers, het begeleiden van trainers, het begeleiden van de doorstroom binnen de vereniging en alles wat daar bij komt kijken vergt nogal wat tijd, maar is erg leuk om te doen. Het trainen van MB2 spreekt voor zich. MB2 is een gezellig team met allemaal meiden die het spelletje erg leuk vinden en daarom is het leuk en dankbaar om te doen.
 1. Wat vind jij het mooiste/leukste aan ORMI?
  Ik vind de thuisrondes altijd wel mooi. Beetje bij alle teams kijken, elkaar aanmoedigen, beetje coachen, beetje fluiten, beetje met Pascal gokken hoeveel punten we gaan pakken en op 1 dag alle teams aan het werk te zien is voor mij echt een topdag. Ok, je hele zaterdag is gelijk naar de ***** maar ik vind het altijd erg gezellig. Daarnaast vind ik alle activiteiten die we de laatste tijd doen (darten/curlen/bindingsavond/slotfeest) echt top en echt bijdragen aan het verenigingsgevoel. Ja, ik vind het de laatste tijd erg gezellig bij ons cluppie 🙂
 1. Heb je nog tips voor mensen die misschien ook vrijwilliger willen worden?
  Niet echt. Ok, het kost wat tijd en misschien heb je er niet altijd even veel zin in maar vergeet niet dat het altijd wel erg gewaardeerd wordt. Dat uit niet iedereen altijd en het wordt snel vergeten maar het is er vaak wel. Ik kwam bijvoorbeeld een tijdje terug Marcel Noeverman tegen in de kroeg, een jongen die ik 12 jaar geleden training heb gegeven. En hij zat vol met verhalen over hoe mooi die tijd toen was en hoe hij dat gewaardeerd heeft. Daar sta je tijdens het training geven niet altijd bij stil maar je creëert een band met iemand en die band zal er altijd zijn. En dat is wel mooi 🙂