Voorlopig geen wedstrijden en trainingen

UPDATE 15-3-2020: Na de persconferentie is er aangekondigd dat sportclubs worden gesloten tot en met minstens 6 april. Dit betekent dat zowel de trainingen als de wedstrijden tot die tijd zijn afgelast. Wat er gaat gebeuren met de rest van het seizoen is nog onbekend. Hierover wachten we op bericht van NeVoBo.


Oorspronkelijk bericht

Het gevreesde Coronavirus houdt de wereld bezig. Nadat de overheid iedereen heeft verzocht om niet in grote groepen samen te komen, volgde de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) al snel met een bericht dat de wedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast.

Het bestuur van ORMI heeft daarnaast ook besloten de trainingen voor in ieder geval een week stil te leggen. 19 maart overlegt het bestuur opnieuw over verder verloop. Daarbij is NeVoBo in overleg wat er gaat gebeuren met de afgelaste wedstrijden en toernooien. Zodra daar meer informatie over is, zullen wij dat delen.

14 maart stond er eigenlijk weer een mooie thuisronde klaar, maar vooral tijdens de wissel van teams zijn er teveel mensen in de zaal. Afsluitend zal er een goedverzorgde wijnproeverij zijn voor leden, helaas is ook deze bijeenkomst afgezegd.

Wij vertrouwen erop dat iedereen begrip heeft voor deze situatie. Hopelijk kunnen we deze periode snel achter ons laten en zien we elkaar weer op het volleybalveld. Tot dan!